01

Dhomë Dopio Deluxe

Kjo dhomë dopio përmban ajër të kondicionuar, TV dhe kanale kabllore. Dhoma është e pajisur me një krevat dopio dhe është ideale për një çift.

02

Dhomë Treshe Deluxe

Kjo dhomë treshe përmban ajër të kondicionuar dhe minibar. Dhoma është e pajisur me një krevat dopio plus një sofa dhe është ideale për tre persona.

02

Dhomë Treshe Deluxe

Kjo dhomë treshe përmban ajër të kondicionuar dhe minibar. Dhoma është e pajisur me një krevat dopio plus një sofa dhe është ideale për tre persona.

03

Dhomë Katërshe Deluxe

Kjo dhomë katërshe përmban një minibar, ajër të kondicionuar dhe zonë qëndrimi. Dhoma është e pajisur me një krevat dopio plus një sofa dhe është ideale për katër persona.

04

Suitë Junior Deluxe

Suita ofron një ballkon, sistem kundër zhurmë dhe TV. Kjo dhomë është a pajisur me një krevat dopio plus një sofa dhe është ideale për dy persona.

04

Suitë Junior Deluxe

Suita ofron një ballkon, sistem kundër zhurmë dhe TV. Kjo dhomë është a pajisur me një krevat dopio plus një sofa dhe është ideale për dy persona.