GATIME

Restorant

Restoranti ynë ndodhet në katin e parë të hotelit, dhe ofron shijen e frutave të freskëta të detit të marra nga peshkarexha jonë dhe u serviret klientëve me nje shërbim cilësor. Një ushqim nuk shijohet asnjëherë plotësisht pa shijen e verës. Verëra shqiptare dhe ndërkombëtare do të shoqërojne pjatën tuaj te preferuar në bazë të llojit që ju dëshironi.

Shije Unike e Detit