MIRËSEVINI

Hotel Vila Koral

Hotel Vila Koral ndodhet në zonën e plazhit, në Durrës dhe është vetëm 50 metra larg nga deti. Hoteli ofron dhoma komforte për të kaluar disa momente relaksi larg kaosit dhe zhurmës.

HOTELI

Dhomat Tona

SHËRBIME

Cfarë Ofrojmë

REZERVO

Rezervo Tani & Shijo Pushimet